News

09-01-2019  The Main Event versterkt zich met GeA-Fairplay 

The Main Event wordt het grootste esport en game-evenement in Nederland. Om dit te bereiken is de nodige hulp noodzakelijk. We zijn daarom ook blij en trots om aan te mogen kondigen dat we GeA-Fairplay partner van The Main Event mogen noemen. Fairplay is de esportvereniging voor studenten in Groningen. In samenwerking met de ACLO willen zij esports op competitief niveau bevorderen, en daarbij vooral een gezellige sfeer creëren. Zo organiseren ze bijvoorbeeld trainingen en competities, maar ook meer ontspannen activiteiten. Zij gaan ons helpen in het opzetten van de Super Smash Brothers Ultimate competitie, en leveren daar ook de nodige vrijwiligers bij.

 Lijkt het jou ook leuk om mee te werken aan het grootste game-evenement van Nederland? Stuur dan een mail naar info@themainevent.nl.

 Website GeA Fairplay:       www.gea-fairplay.nl

14-12-2018 - Kom je met een groep krijg je van ons een gave banner!

Schrijf je met 20 personen tegelijk in? Dan krijg je van ons een coole banner boven je zone hangen! Je mag het ontwerp zelf maken of onze designers ontwerpen het naar jouw wens. En je krijgt hem bovendien mee naar huis!

05-12-2019 - Het mooiste kado in de December maand?

De lancering van de website en de bekendmaking van het coolste LAN, Esport, Expo, Entertainment en toernooi event in de Benelux mag je gerust als een van de mooiste kadoos in december maand bestempelen. 

Als je onze website doorleest zal je zien dat The Main Event in Groningen bij de eerste editie gelijk laat zien dat Groningen de ICT en uitgaans hoofdstad van Nederland genoemd mag worden. Zet alvast in je agenda of beter schrijf direct in om een plek te bemachtigen op The Main Event, binnenkort gaat het gautomatiseerde ticket systeem in werking maar je kunt al mailen om je deelname zeker te stellen. info@themainevent.nl je bespaart dan bovendien op de inschrijvings kosten.