Partners

Word partner van The Main Event

ESport is hot in de hele wereld  en in Nederland . Nederland loopt nog wel iets achter in eSport land, maar  heeft qua grassroots wel een van de grootste gaming scenes ter wereld. The Main Event wil met de organisatie van dit unieke event laten zien dat Nederland wel degelijk meetelt! Vooral onder de Millenials, Young Millenials en generatie Y is esport en gaming enorm populair.  The Main Event is de manier om met deze moeilijk te bereiken doelgroep in aanraking te komen. Met onze Topsport esport Area laten we zien dat verantwoord gamen bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Waar en Wanneer:

Het evenement vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2019 vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondag 16.00 uur op een unieke locatie: ..

Wat gaan we doen:

  1. Drie dagen lang strijden zowel teams als individuele spelers op de LAN om de overwinning in ieder toernooi of om zich te kwalificeren voor de Top esport toernooien tijdens TME2019 tegen Nederlandse en Europese teams
  2. Er  is een EXPO waar verschillende bedrijven zullen staan die deze doelgroep aanspreekt:  recruiters, hardware leveranciers, gamedevelopers, uitzendbureaus, ICT bedrijven, detacherings bedrijven, banken, telecom- en netwerk bedrijven, en vele andere.
  3. Diverse toernooien van League of Legends, DOTA, FIFA/PES, CSGO, Battlefield, Fortnite en Rocketleague. Het staat deelnemers echter vrij om zelf ook een toernooi te organiseren.
  4. Topsport esport Area, waar esporters advies kunnen krijgen over, ingame training, fysieke training, voeding, bewegings wetenschap, fysiek en mental coaching.
  5. Podium met finale wedstrijden, special guests, COSplay finale en vrijdag en zaterdag is er een knallende dagafsluiting die staat als een huis op de Main stage. Kortom het Event op het gebied van esport en gaming dat je niet mag missen!!!!
  6. Er wordt een TV show geproduceerd welke live wordt uitgezonden.

 Uw deelname:

U kunt onderdeel zijn van dit bijzondere Event. Uw kunt uw bedrijf of uw product op diverse mogelijkheden presenteren. The Main Event kan u veel bieden qua exposure, maar natuurlijk is er alle ruimte voor maatwerk om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de samenwerking en/of deelname. .

 Onze Marketeers kunnen u meer vertellen over de aanvullende mogelijkheden. Ons Team staat voor u klaar. Een mail is voldoende en we nemen direct contact met u op marc@themainevent.nl.